l
Lurkó Kuckó főoldal
 
A Lurkó Kuckó címe

 

Gyöngyfűzés

GYÖNGYFŰZÉS


Igény szerint szombaton
6 főtől

Havonta egy alkalommal szombaton 18.00 - 20.00-ig

Ára anyagszükséglettel általában: 4.500 Ft/ fő

Testvérkedvezmény: 500 Ft

  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ugye ön is szeretné, ha gyermeke majd szépen írna az iskolai füzeteibe anélkül, hogy órákon keresztül gyakorolna a füzetei főlé görnyedve?

Gyermeke manuális készsége észrevétlenül, kellemes, izgalmas tevékenységek közben is fejlődhet. Erre kínálok lehetőséget a gyöngyfűző porgrammal.

Érdekes, hogy bár legtöbben, - a gyöngyfűzést a gyerekek elfoglaltságának tartják- az interneten kutakodva alig találhatunk kifejezetten gyerekek számára ilyen jellegű foglalkozásokat. Ezt a hiányt szeretném pótolni.

A gyöngyfűző tanfolyamok többnyire felnőtteknek szólnak, komoly, első látásra mindenképp nagyon bonyolult, gyönyörű ékszerek készítését ajánlva.

Az alsós gyerekeket (főleg a fiúkat) az ékszerek helyett inkább a különféle állatkák elkészítésének lehetősége hozza lázba.

Az általam kínált foglalkozásokon is első sorban ezt a lehetőséget szeretném felkínálni az érdeklődő kisebb, és nagyobb gyerekek számára.

A foglalkozásokon gyöngyállatokat készítünk. A résztvevők elsajátíthatják az alapokat, megtanulhatják leolvasni a mintákat, hogy idővel egyedül is boldoguljanak.

Bár ez a tevékenység otthon, egyedül is szórakoztató lehet, de főleg kezdetben hasznos, ha azonnali segítséget kaphatnak azok, akik valahol elakadnak a munkában. A foglalkozásokon a gyerekek közösségben, egymást támogatva, segítve ügyesedhetnek és közben jókat beszélgethetnek...

A tevékenység során fejlődik a gyerekek kitartása, kreativitása, koncentrációs és manuális készsége, a finommotorikája, a két kéz koordinációja, a logikus gondolkodása, térbeli látása, kombinációs készsége...

Fejlődik a szem-kéz koordináció, az emlékezet, a kreativitás. Rendre, pontosságra szoktat, és segíti a megfelelő munkatempó kialakulását is. A foglalkozásokon kialakul az alkotás öröme. Az elkészült kézműves tárgyakkal a gyerekek joggal büszkélkedhetnek szüleiknek, társaiknak, hiszen zömmel egyedül készítik el őket. Ezzel fejlődik önállóságuk, öönbizalmuk is.

Minden hónap első szombatja KÉZMŰVES SZOMBAT A Lurkó Kuckóban. Alkotási lehetőséget kínálunk az érdeklődő gyerekek számára. A tervezett foglalkozások pogramja megtekinthető az oldalon.
A programon részt vehetnek a szülők is, de többnyire a gyerekek szülői segítség nélkül is el tudják készíteni a tervezett munkákat.

 

   
 


   

 

 

 

 

Amennyiben érkeklődik a foglalkozás iránt, regisztráljon és jelentkezzen e-mailben,
vagy további kérdések esetén telefonáljon: +3620-381-5584
Mivel a foglalkozásokat min. 6 fő jelentkezése esetén tudom megtartani, a meghirdetett időpont előtt min. 3 nappal jelezze szándékát!
,

Ugrás a lap elejére

Vissza a XVIII. kerületi Lurkó Kuckó kezdő oldalára