Lurkó Kuckó főoldal
 
A Lurkó Kuckó címe
A Lurkó Kudkó tanfolyamai

A Lurkó Kuckó tanfolyamai olyan fejlesztő jellegű foglalkozások, amelyeken ajánlott, minimum egy éven keresztül, rendszeresen résztvenni.

A kis képekre kattintva részletes információk olvashatók a programokról, és arról melyik terület fejlesztését szolgálja az adott foglalkoozás.
 
 

Kezdő szorobánHaladó szorobán tanfolyam

Kezdő és haladó szorobán tanfolyamok
A szorobán használata fejleszti az memóriát, javítja a fejszámolás képességét. Segíti a finommozgásokat és a figyelmet és gondolkodásra szoktat.  

 

 

     
Okosító ÜgyesítóIskolaelőkészítő foglalkozások Az 6 éves lurkók számára nagyon fontos, hogy könnyen, megfelelő készségek birtokában, sikerélménnyel, kedvvel kezdjék az általános ikola első osztályát. Ezért a nagycsoportos, szeptembertől iskolába induló gyerkőcök, iskolára felkészítő készségfejlesztő foglalkozásokon vehetnek részt.  
       
 

Weöresbegy dúdoló zenei foglalkozás óvodásoknak és kisiskolásokna Mundi Timea vezetésével a Lurkó Kuckóban

Zenei foglalkozás óvodásoknak és kisiskolásoknak

A foglalkozás keretein belül kiemelten hangsúlyos a magyar népzene és néptánc, a kombinált ritmusgyakorlatok és improvizációk. A gyakorlatokat gitár, hegedű és dob kísérettel hajtják végre a gyerekek. Ritmushangszereken együtt zenélnek a foglalkozás vezetővel. Így fejlődik zenei készségük memóriájuk, koncentrációs képességük, mely nagyon jó hatással van a gyerekek gondolkodásának, intelligenciájának íráskészségének fejlődésére is.

 
       
       

Amennyiben érkeklődik a foglalkozás iránt, regisztráljon és jelentkezzen e-mailben,
vagy további kérdések esetén telefonáljon: +3620-381-5584
Mivel a foglalkozásokat min. 4-6 fő jelentkezése esetén tudom megtartani, a meghirdetett időpont előtt min. 3 nappal jelezze szándékát!
,

Ugrás a lap elejére

Vissza a XVIII. kerületi Lurkó Kuckó kezdő oldalára